Wijzig via ‘MyTroostwijk’ uw gegevens. Log op de gebruikelijke manier in en klik op ‘MyTroostwijk’. Klik vervolgens op ‘Wijzig uw profiel’. Klik daarna op het pijltje rechts bovenin ‘Ú’ naast ‘Login gegevens’. Nu kunt u kiezen welk onderdeel u wilt wijzigen, bijvoorbeeld ‘Uw contact gegevens’.

Stuur vervolgens een e-mail met uw kopernummer, veilingnummer en kavelnummer om een nieuwe factuur opvragen. Let op: stuur de e-mail naar het Troostwijk-kantoor in het land waar de veiling plaatsvindt. Uitsluitend voor Nederland is dit: accounts@twa.nl.

In België kan de factuur alleen binnen twee weken na de sluiting van de veiling worden aangepast, contact via info@troostwijk.be.