U kunt als koper nu gemakkelijk online direct betalen met iDeal, Giropay, Bancontact & Przelewy24. Bent u een koper in het SEPA-gebied (=Europa) kunt u een bankoverschrijving doen naar een persoonlijk bankrekeningnummer die gekoppeld is aan uw account.

U ziet hierdoor geen bankgegevens meer op de factuur en u dient uw factuur te betalen bij “mijn aankopen” in uw eigen account. In mijn aankopen kunt u bij het betreffende factuurnummer het oranje vakje “betaald” vinden.

U komt dan in een nieuw scherm, met de betalingsinformatie. Deze volgt u en klikt u onderaan op “ik heb betaald”.
Troostwijk ziet meteen in het systeem dat u de betaling heeft uitgevoerd en u krijgt binnen uiterlijk 48 uur een factuur met betaald erop.
Bent u een koper buiten het SEPA-gebied, kopieert u deze gegevens naar uw eigen banksysteem en kunt u de factuur alleen op deze manier betalen.