Wanneer de laatste kavel is gesloten, is ook de hele veiling officieel gesloten. Wanneer u het kavel heeft gewonnen, krijgt u van ons een e-mail met daarin uw pro forma koopovereenkomst. Uw proforma koopovereenkomst vindt u ook in ‘MyTroostwijk’.

U kunt de pro forma koopovereenkomst dan direct betalen (uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst van de koopovereenkomst) door het bedrag over te maken. Dat kan veilig en eenvoudig via:

1. iDeal. Uw betaling regelt u dan gemakkelijk online, maar rechtstreeks via eigen bank. Log op de gebruikelijke manier in en ga naar ‘MyTroostwijk’. Klik op ‘Bekijk aankopen’. Achter elke aankoop staat ‘Betalen’. Door hierop te klikken kunt u via iDeal betalen.
  2. een bankoverschrijving. Vermeld dan alstublieft uw kopernummer en het veilingnummer. De bankgegevens vindt u terug op uw proforma koopovereenkomst en in het document ‘Voorwaarden'.

Let op: contante betalingen, creditcards of bankcheques worden niet geaccepteerd, tenzij anders is vermeld in de ‘Voorwaarden' van de desbetreffende veiling.