Log op de gebruikelijke manier in via de website. Ga naar de specifieke veiling en kavel die u wilt volgen. Klik op het sterretje rechtsboven in de afbeelding. Het sterretje wordt dan helemaal wit. U volgt nu dit kavel. Door nogmaals te klikken, volgt u het niet meer. U kunt ook onder de oranje knop ‘Plaats dit bod’ kiezen voor ‘Kavel volgen’ of ‘Kavel ontvolgen’.

U kunt alle kavels die u volgt terugvinden in ‘MyTroostwijk’.