Om te kunnen bieden en kopen, moet u een persoonlijk account hebben. Dat kunt u op de volgende  manier aanmaken.

• Klik op ‘Aanmelden’, rechtsboven op onze website.
  • Vul uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord in
  • Klik op ‘Aanmelden’
  • Vul alle persoonlijke informatie in
  • Vul een mobiel nummer in en klik op ‘Verstuur SMS’
  • Vul de -op uw mobiele nummer- ontvangen verificatiecode in
  • Vul eventueel nog een andere telefoonnummer in en vul uw voorkeuren in.
  • Nadat u akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden klikt u op ‘Laatste Stap’
  • U ontvangt een e-mail. Klik op de link die daarin staat om uw account te activeren